Consultanta in  managementul riscului

Avem credinta ca furnizorii de servicii financiare si managementul riscului trebuie sa adauge valoare relatiei pe care o au cu clientul sau beneficiarul, independent de raportul de asigurare in sine.

Nu exista nici o actiune a omului care sa fie lipsita de riscuri, asa cum nu exista nici o oportunitate de afaceri in care sa nu existe riscuri. Rolul nostru, la PB, este sa va oferim consultanta in managementul riscului si sa va ajutam pe dumneavoastra ca si client in identificarea, analiza si cuantificarea riscurilor, diminuarea si externalizarea acestora, precum si sa va asistam si sa va fim aproape in cazul unei proceduri de solutionare a despagubirilor.

Abordarea noastra antreprenoriala a managementului riscului, impreuna cu o dedicatie neegalata in a livra solutii personalizate, furnizeaza clientilor nostri atat un program complet pentru diminuarea pe termen lung a riscurilor, ceea ce conduce catre cresterea profiturilor, cat si facilitarea accesului la cele mai bune companii de asigurare si la cele mai bune prime posibile.

Clientii nostril sunt reasigurati ca lucrurile care conteaza pentru ei vor fi acolo datorita modului in care noi vom gestiona Costul Total al Riscului. Fie ca e vorba de clientul nostru corporativ care isi dezvolta compania,cautand piete noi,dezvoltand procese noi si angajand mai mult personal,sau ca este vorba de clientul nostru individual care acumuleaza si isi protejeaza bunurile si dobandeste noi responsabilitati pe masura ce devine mai matur.

Noi intelegem ca atunci cand riscurile se transforma subit din probabilitate in realitate,asigurarea corecta poate fi cheia pentru supravietuirea financiara a Clientului.Si atunci cand si daca un eveniment asigurat se produce,noi suntem acolo sa ne ajutam clientul cu cele mai bune servicii tehnice,cum sunt sustinerea cererii de despagubire,solutionarea daunelor complexe,limitarea pagubelor si consultanta in controlul pierderilor pe proiecte specifice,astfel incat despagubirile sa fie platite rapid,efficient si adecvat.

Valorile noastre de baza ne ghideaza atitudinile si conduita care credem ca sunt esentiale pentru a furniza servicii de cea mai inalta calitate Clientului.

Vom lucra in parteneriat cu clientii nostril,iar prin munca in echipa si colaborare vom dobandi o intelegere a realitatii fiecarui client si vom adauga valoare acesteia; facem tot ce este posibil sa fim inovativi in modul in care gandim si in ceea ce facem.Creativitatea si flexibilitatea sunt in mijlocul angajamentului  nostru  pentru calitate si excelenta in tot ce facem; vom actiona intotdeauna cu integritate si vom construi relatii bazate pe incredere si transparenta; avem o raspundere individuala si ne asumam o responsabilitate lipsita de echivoc pentru toate actiunile noastre; ne bazam pe o comunicare deschisa si cinstita cu clientii si partenerii nostri.

Inchidere, Modificare, Infiintare Firma, SRL, SRL-D, PFA, II