Asigurare IMM

In cadrul unor timpuri relativ instabile din punct de vedere social si economic, orice mica intreprindere are nevoie de o plasa de siguranta. Pierderi financiare subite cauzate de distrugerea sau deteriorarea marfurilor produse, a cladirii in care se desfasoara activitatea, a echipamentului folosit pot duce la intreruperea activitatii pe perioade lungi de timp sau chiar faliment.

Pot aplica pentru aceste asigurari firme de orice gen, asiguratorii avand diferite planuri de asigurare ce includ clauze specifice pentru fiecare bransa. Depinzand de tipul activitatii exercitate, proprietarii de IMM pot opta pentru o asigurare completa ce acopera toate riscurile, sau doar cateva tipuri de asigurare, depinzand de riscuri specifice domeniului de activitate.

Asigurarea ce nu trebuie sa lipseasca de la nici o firma este cea care asigura cladirea si bunurile necesare productiei. In cazul unui eveniment nefericit care duce la distrugerea cladirii si a bunurilor, total sau doar partial, costurile de relocare, reparatie, inlocuire a bunurilor distruse precum si perioada in care nu exista continuitate in productie deci nici profit, poate sa duca o firma la faliment.

Odata cu aceasta este recomandata si asigurarea pentru pierderea profitului. Astfel in cazul producerii evenimentului asigurat, proprietarul firmei va fi despagubit pentru pierderile materiale dar si pentru perioada de inactivitate.

Acte necesare:

CUI firma, Facturi justificative pt obiectele sau marfurile asigurate,
CF

Trânc Daniel

Consultant Asigurari

0752 139 870
asigurari.corsim@gmail.com

Send a Request

Inchidere, Modificare, Infiintare Firma, SRL, SRL-D, PFA, II