Modificari firme

Ce documente sunt necesare numirii sau revocarii unui administrator de firma? Echipa Corsim poate sa-ti vina in ajutor.

Daca nu mai doriti continuarea activitatii la punctul de lucru, atunci trebuie sa-l inchideti (radiati). Cum puteti face acest lucru?

Atunci când o societate comercială dorește deschiderea unui punct de lucru, aceasta trebuie să parcurgă cateva etape.

transformare-srl-d-in-srl

Reprezentantii SRL-D – urilor care au implinit termenul de 3 ani de la data infiintarii, trebuie sa faca demersurile necesare …

suspendare-activitate-firma

Atunci cand, din diferite motive, doriti sa intrerupeti activitatea unei societati comerciale, exista optiunea de suspendare activitate firma.

Schimbarea sediului social apare din rațiuni administrative. Acesta poate fi: schimbarea de pe o adresă pe alta în același județ pentru că a expirat durata

Care sunt demersurile care trebuie facute pentru reluarea activitatii firmei si de ce acte este nevoie la Registrul Comertului pentru reluarea activitatii?

autorizare-activitate-firma

In cazul procedurii de infiintare firma , operatiune de autorizare activitate la terti reprezinta operatiunea juridica efectuata la Registrul Comertului.

Vrei sa cesionezi partea ta din actiunile unei societati? Nu te mai poti ocupa de firma si doresti sa o preia altcineva?

Cooperare prin majorare. Documente necesare: certificat de înregistrare, carte de identitate asociați/administratori , ultimul act constitutiv actualizat…

Inchidere, Modificare, Infiintare Firma, SRL, SRL-D, PFA, II