Corsim Consulting

Corsim Consulting

Oferim consultanță de specialitate în afaceri

Profitul în afaceri vine din partea unor clienţi fideli, a unora care îţi laudă proiectul sau serviciile şi îşi aduc prietenii cu ei. – W. Edwards Deming

Considerăm că o interacțiune de business de succes care contribuie pe termen lung la construirea unei afaceri solide se bazează pe colaborare și parteneriat. Această acțiune este necesară chiar dacă poate presupune pierderea câtorva clienți care nu pot funcționa în termenii unei relații de egalitate, benefice pentru ambele părți.

În cadrul firmei noastre își desfășoară activitatea o echipă de consultanți entuziaști și creativi, care dețin o bogata experiență generală în consultanță pentru afaceri și management, asigurări și turism cu o experiență de peste 15 ani.

Asigurăm clienților noștri o viziune corectă și realistă asupra serviciilor noastre. Le punem la dispoziție instrumente prin care le facilităm accesul la serviciile noastre și care aduc beneficii în plus față de alte business-uri. Suntem atenți la nevoile și sugestiile dvs. și ne adaptăm afacerea în funcție de acestea.

Toate acestea fac parte din construirea unei relații bazate pe respect și încredere reciprocă, principii fundamentale în relațiile de tip câștig-câștig. În acest fel, beneficiile sunt de ambele părți, în sensul că beneficiarii vor înceta să te vadă ca un prestator de servicii la care apelează ocazional și vor simți că au alături un partener care le înțelege nevoile și contribuie la îndeplinirea acestora în cel mai scurt timp.

Corsim Consulting

Consultanță
de specialitate într-o
gamă largă de domenii

Prin experiența lor, consultanții noștri pot acoperi o gamă largă de activități, începând cu acțiunea de constituire a diferitelor forme juridice în concordanță cu activitățile ce prezintă interes pentru client, continuând cu efectuarea de diverse modificări la nivelul firmelor și până la operațiunea de închidere a societăților fie prin ORC, fie prin procedura de intrare în insolvență conform Legii 85/2014.

Suntem pregătiți să oferim clienților noștri servicii de înaltă calitate, considerând că succesul în acest domeniu de activitate este definit în mare măsură de valoarea profesională și umană a fiecărui membru din echipa noastră de consultanți.

Echipa de consultanți Corsim Consulting este orientată spre comunicare constantă și eficientă, maximă operativitate, perseverență și atitudine proactivă cu scopul satisfacerii pe deplin a cerințelor clientului.

Corsim Consulting

Echipa de specialiști

Pop Corina Ana

Account Manager tel:0752139871 0752 139 871 corinaana.pop@gmail.com

Tel: 0752 139 871
Email: corinaana.pop@gmail.com

Motea Ilie Cătălin

Motea Ilie Cătălin

Consultant Asigurari 0752 139 871 asigurari.corsim@gmail.com

Istrate Adriana

Consultant 0752 139 873 corsimconsulting@gmail.com
Zetu Ana-Maria

Zetu Ana-Maria

Consultant 0744773052 office.corsim@gmail.com
Neamti Daniela

Neamti Daniela

Consultant 0 786208566 consultanta.corsim@gmail.com
Violeta

Violeta

Consultant Asigurari 0752 139 871 asigurari.corsim@gmail.com
investment strategies

Types of Investment Strategies

The criteria that mutual fund managers use to select their assets vary widely according to the individual manager. So when choosing a fund, you should look closely at the manager’s investment style to make sure it fits your risk-reward profile.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat.

Inchidere, Modificare, Infiintare Firma, SRL, SRL-D, PFA, II