Corsim Consulting

Corsim Consulting

Oferim consultanta de specialitate in afaceri

Profitul în afaceri vine din partea unor clienţi fideli, a unora care îţi laudă proiectul sau serviciile, şi îşi aduc prietenii cu ei. – W. Edwards Deming

Consideram ca o interacțiune de business de succes care contribuie pe termen lung la construirea unei afaceri solide se bazează pe colaborare și parteneriat. Această acțiune este necesară chiar dacă poate presupune pierderea câtorva clienți care nu pot funcționa în termenii unei relații de egalitate, benefice pentru ambele părți.

In cadrul firmei noastre isi desfasoara activitatea o echipa de consultanti entuziasti si creativi, care detin o bogata experienta generala in consultanta pentru afaceri si management, asigurari si turism cu o experienta de ani.

Asigurăm clienților nostri o viziune corectă și realistă asupra serviciilor noastre. Le punem la dispoziție instrumente prin care le facilitam accesul la serviciile noastre și care aduc beneficii în plus față de alte business-uri. Suntem atenti la nevoile și sugestiile lor și ne adaptăm afacerea în funcție de acestea.

Toate acestea fac parte din construirea unei relații bazate pe respect și încredere reciprocă, principii fundamentale în relațiile de câștig-câștig. În acest fel, beneficiile sunt de ambele parti,in sensul ca beneficiarii vor înceta să te vadă ca un prestator de servicii la care apelează ocazional și vor simți că au alături un partener care le înțelege nevoile și contribuie la îndeplinirea acestora in cel mai scurt timp.

Corsim Consulting

Consultanta
de specialitate intr-o
gama larga de domenii.

Prin experienta lor, consultantii nostri pot acoperi o gama larga de activitati, incepand cu actiunea de constituire a diferitelor forme juridice in concordanta cu activitatile ce prezinta interes pentru client , continuand cu efectuarea de diverse modificari la nivelul firmelor si pana la operatiunea de inchidere a societatilor fie prin ORC, fie prin procedura de intrare in insolventa conf Legii 85/2014.

Suntem gata sa oferim clientilor nostri servicii de inalta calitate, considerand ca succesul in acest domeniu de activitate este definit in mare masura de valoarea profesionala si umana a fiecarui membru din echipa noastra de consultanti.

Echipa noastra de consultanti este orientata spre comunicare constanta si eficienta, maxima operativitate, perseverenta si atitudine proactivă cu scopul satisfacerii pe deplin a cerintelor clientului.

Corsim Consulting

Echipa de specialisti

Pop Corina Ana

Account Manager

0752 139 871
corinaana.pop@gmail.com

Tel: 0752 139 871
Email: corinaana.pop@gmail.com

Pop Cosmin M.

Co-Founder

0734 583 688
anaf.corsim@gmail.com

Trânc Alexandra

Consultant

0752 139 872
inchideri.corsim@gmail.com

Trânc Daniel

Consultant Asigurari

0752 139 870
asigurari.corsim@gmail.com

Istrate Adriana

Consultant

0752 139 873
corsimconsulting@gmail.com

Gheorghian Dana

Consultant

0786 208 566
office.corsim@gmail.com

Stefanica Diana

Consultant

0744 773 052
redactari.corsim@gmail.com
investment strategies

Types of Investment Strategies

The criteria that mutual fund managers use to select their assets vary widely according to the individual manager. So when choosing a fund, you should look closely at the manager’s investment style to make sure it fits your risk-reward profile.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat.

Inchidere, Modificare, Infiintare Firma, SRL, SRL-D, PFA, II