Asigurari

Asigurarea RCA este foarte importanta si in acelasi timp obligatorie, chiar si in cazul in care proprietarul unui vehicul are deja incheiata o asigurare tip CASCO.

asigurare-locuinta-timisoara

Asigurarea obligatorie de locuinta ofera o protectie minima, de baza in cazul producerii unor inundatii, alunecari de teren sau cutremur.

ASIGURARE-DE-RASPUNDERI-CIVILE-PROFESIONALE

Iti desfasori activitatea ca liber profesionist? Indiferent daca esti medic, avocat, notar, expert contabil, auditor etc.,

Asigurare-pentru-agentii-de-turism-Tour-Operator-sau-Detailista

Orice agentie de turism trebuie sa aiba polita de insolvabilitate sau asigurare de turism pentru Tour Operator ori Detailista.

asigurare-medicala-de-calatorie

Nu pleca fara sa iti asiguri sanatatea cu o polita de asigurare de calatorii de la una din societatile partenere Corsim Broker.

asigurare-imm-timisoara

Proprietarii de IMM pot opta pentru o asigurare IMM completa ce acopera toate riscurile, sau doar cateva tipuri de asigurare…

Prin asigurarea facultatia a locuinte se pot asigura apartamente, case sau imobile ,impotriva producerii anumitor riscuri prevazute in contractul de asigurare.

asigurare-casco-timisoara

Asigurarea de tip CASCO vine in completarea asigurarii obligatorii de raspundere civila auto dar nu o poate inlocui pe aceasta.

Inchidere, Modificare, Infiintare Firma, SRL, SRL-D, PFA, II