Ai sediul social al firmei acasa si de fapt nu functionezi acolo? Vrei sa nu platesti impozitul marit la primarie? Ce trebuie sa faci?

Sunt doar 4 pasi, iar daca nu ai timp te ajuta echipa noastra, doar programeaza-te pe siteul Nostru la o sedinta de consultanta gratuita.

Iata mai jos CEI 4 PASI :

    1. Verifica pe Certificatul constatator de la sediu Societatii DACA AI sediul cu Activitate.

    2. Mergi la Registrul Comertului cu declaratiile necesare pentru declararea sediului fara Activitate, Dar Nu uita LUCRU ne Foarte importantă-sa ti activezi Activitatea cu codurile necesare activitatii tale pe teren Sau la ONU ONU punct de lucru.

    3. Dupa ce ai ridicat rezolutia de la Registrul Comertului scoate ONU certificat constatator pentru Notar si du-te la Notar dai o declaratie ca ai sediul Activitate fara socială.

     4. Cu Declaratia de la Notar si constatatorul copie, mergi la Primarie si declarii sediul fara Activitate.

Despre Corsim – servicii pentru firme in Timisoara:

Considerăm că o interacțiune de business de succes care contribuie pe termen lung la construirea unei afaceri solide se bazează pe colaborare și parteneriat. Această acțiune este necesară chiar dacă poate presupune pierderea câtorva clienți care nu pot funcționa în termenii unei relații de egalitate, benefice pentru ambele părți.

În cadrul firmei noastre își desfășoară activitatea o echipă de consultanți entuziaști și creativi, care dețin o bogata experiență generală în consultanță pentru afaceri și management, asigurări și turism cu o experiență de peste 15 ani.

sediul social al firmei

Inchidere, Modificare, Infiintare Firma, SRL, SRL-D, PFA, II