Vreau sa deschid o firma, vreau sa dezvolt o afacere, ce trebuie să fac?

Am in gand deschiderea, infiintarea unei firme, unui business (in Timisoara sau orice alta localitate) si nu stiu care este cea mai potrivita forma (juridica) de lucru pentru mine, ce trebuie sa fac? Vreau  sa infiintez (deschid) un SRL, SRL-D, I.I sau un PFA si nu stiu ce trebuie sa fac pentru asta… Raspunsuri la intrebari ca acestea si asemanatoare le gasiti in materialele video din sectiunea Tutoriale a acestui site..   Raspunsul la intrebarea vreau sa deschid o firma, vreau sa dezvolt o afacere,  ce trebuie sa fac? se gaseste in materialele noastre video explicative si usor de inteles.

Corina Pop, consultant, invitata Ralucai Silaghi la emisiunea Te priveste!

Descopera pe site toate materialele noastre video si afla informatii noi si interesante despre firme si despre ce inseamna a-ti deschide o firmă!

Despre Corsim Timisoara

Suntem pregătiți să oferim clienților noștri servicii de înaltă calitate, considerând că succesul în acest domeniu de activitate este definit în mare măsură de valoarea profesională și umană a fiecărui membru din echipa noastră de consultanți.

Echipa de consultanți Corsim Consulting este orientată spre comunicare constantă și eficientă, maximă operativitate, perseverență și atitudine proactivă cu scopul satisfacerii pe deplin a cerințelor clientului.

Inchidere, Modificare, Infiintare Firma, SRL, SRL-D, PFA, II