ÎNFIINȚARE SRL

Dacă ați decis deja să vă deschideți propria firmă, trebuie să știți că lucrul acesta nu este un proces atât de dificil, bineînțeles dacă aveți consultanța necesară și urmați câțiva pași simpli. Puteti apela la echipa noastra de consultanti pentru a va infiinta o firma rapid si fara mari batai de cap. Iata care sunt etapele care trebuie parcurse :

1. Primul pas, si probabil cel mai important, este alegerea obiectului principal de activitate ( obiectele secundare sunt toate codurile CAEN permise de lege pentru infiintarea unui SRL ).

2. Urmatorul pas este alegerea numelui societatii. ( pentru aceasta va sugeram sa aveti pregatite cel putin 3 variante, deoarece rezervarile se verifica la nivel national si s-ar putea sa nu fie disponibila chiar prima varianta propusa de dvs.)

3. Dupa ce am rezolvat si cu denumirea viitoarei firme, trebuie sa stabilim unde va fi sediul social si ce fel de contract se prefera – de  comodat sau de inchiriere. In cazul in care optati pentru un contract de comodat, consultantii nostri se vor ocupa de redactarea acestuia, cu conditia sa ne puneti la dispozitie adresa exacta a viitorului sediu si actul de identitate al proprietarului. Daca sediul social va fi la bloc, atunci veti avea nevoie si de acordul Asociatiei de Locatari / Proprietari, care se obtine pe un formular sub forma de tabel cu semnaturi. Firma noastra va poate facilita demersul stabilirii sediului social prin serviciul de gazduire sediu social.

4. Dupa ce am parcurs toti acesti pasi, consultantul responsabil de infiintarea firmei dvs. va incepe redactarea tuturor documentelor necesare si va stabili impreuna cu dvs. data si ora cand va veti intalni in vederea semnarii tuturor actelor, inclusiv specimenul de semnatura, care se va da in prezenta unui consilier ORC ( sau in prezenta unui notar in cazul cetatenilor straini ).

5. Urmatoarea etapa este depunerea la banca a capitalului social. Acesta se poate depune la orice banca. Capitalul minim pentru infiintarea unui SRL este de 200 lei.

6. In momentul in care primim dovada ca s-a depus capitalul social la banca, consultantul nostru depune dosarul complet la ORC si va anunta cand veti putea ridica actele firmei de la sediul nostru.

ACTE NECESARE :

– Copie CI asociat/i si administrator/i
– adresa exacta a sediului social + copie CI proprietar spatiu
– dovada depunerii capitalului social la banca
– acordul vecinilor si al Asociatiei de proprietari/ locatari

Costache Andreia

Consultant 0786 208 566 office.corsim@gmail.com

Trimite un mesaj

Inchidere, Modificare, Infiintare Firma, SRL, SRL-D, PFA, II