Domenii de Activitate

infiintare-firme-timisoara

Daca doriti sa infiintati un SRL, PFA, II sau un IF ar trebui sa stiti ca exista o serie de conditii care trebuie respectate. Deschidere firma.

Daca doriti transformare SRL-D in SRL, suspendare activitate firma, inchidere punct de lucru firma, reluare activitate firma etc.

Oferim servicii de inchideri firme cu datorii in Timisoara. Servicii de consultanta si lichidari de firme in Timisoara si in tara.

GĂZDUIRE-SEDIU-SOCIAL-in-timisoara

Daca vă aflați in situatia in care aveți nevoie de un sediu social pentru înființarea unei societăți sau pentru …

Fonduri-europene-timisoara

Fonduri Europene IMM. S-au deschis doua noi programe pentru IMM-uri finantate cu pana la 80%. Consultanta Timisoara.

Incheiem numeroase tipuri de asigurari: asigurare CASCO, asigurare locuinte, asigurare medicala, asigurare RCA, etc.

07

Vacanta ta, preocuparea noastra. Iti punem la dispozitie vacante in Romania sau strainatate, circuite sau pelerinaje in Ierusalim sau Grecia.

Prin expertii nostri oferim servicii de contabilitate in Timisoara la preturi personalizate in functie de nevoile fiecaruia.

Biroul nostru ofera consultanta si indrumare celor care au urgenta nevoie de asistenta ANAF. Consultanta ANAF in Timisoara.

Este necesar cazier fiscal pentru administratorul firmei, daca firma are sediul expirat ? Informatii utile puteti citi aici

Corsim Colsunting Timisoara ofera servicii de consultanta ridicare inactivitate firme. Servicii profesionale.

Daca doriti obtinerea avizelor pentru publicitate tip mesh, banner, ori comert sau comert stradal va stam la dispozitie.

Inchidere, Modificare, Infiintare Firma, SRL, SRL-D, PFA, II