Domenii de Activitate

Oferim servicii complete pentru Urbanism care contin: planuri de incadrare, planuri de situatie, certificate de urbanism

Într-o lume în care riscul seismic este o realitate, este esențial să ne asigurăm că clădirile noastre sunt sigure și rezistente la cutremure.

Oferim servicii complete pentru credite bancare pentru persoane fizice si juridice

În viața modernă, creditul joacă un rol semnificativ în posibilitățile noastre financiare și în atingerea obiectivelor noastre.

În contextul reglementărilor fiscale stricte și a schimbărilor constante, afacerile trebuie să fie conforme cu cerințele legale.

infiintare-firme-timisoara

Daca doriti sa infiintati un SRL, PFA, II sau un IF ar trebui sa stiti ca exista o serie de conditii care trebuie respectate. Deschidere firma.

Daca doriti transformare SRL-D in SRL, suspendare activitate firma, inchidere punct de lucru firma, reluare activitate firma etc.

Oferim servicii de inchideri firme cu datorii in Timisoara. Servicii de consultanta si lichidari de firme in Timisoara si in tara.

GĂZDUIRE-SEDIU-SOCIAL-in-timisoara

Daca vă aflați in situatia in care aveți nevoie de un sediu social pentru înființarea unei societăți sau pentru …

Incheiem numeroase tipuri de asigurari: asigurare CASCO, asigurare locuinte, asigurare medicala, asigurare RCA, etc.

11

Vacanta ta, preocuparea noastra. Iti punem la dispozitie vacante in Romania sau strainatate, circuite sau pelerinaje in Ierusalim sau Grecia.

Prin expertii nostri oferim servicii de contabilitate in Timisoara la preturi personalizate in functie de nevoile fiecaruia.

Inchidere, Modificare, Infiintare Firma, SRL, SRL-D, PFA, II