REBRANDING-UL, crezi ca nu este pentru afacerea ta ? Mai gandeste-te !

Rebranding -ul implica o schimbare a logo-ului, un nou inceput pentru campania de advertising, noi brosuri sau afise cu un design diferit, un nou ambalaj pentru un produs existent. Pe scurt, un refresh al identitatii vizuale pentru afacerea ta.
Suna mai bine acum, nu ? Noi te putem ajuta cu asta !
Pe langa serviciile de webdesign oferite de noi, poti alege si rebranding. Departamentul nostru de IT te va incanta cu un nou stil pentru afacerea ta.
Esti tentat ? Iti oferim GRATUIT la telefon si prin email recomandari pentru a imbunatatirea vizuala a afaceri tale si apoi te asteptam la o consultanta gratuita la sediul nostru pentru a hotari impreuna imbunatatirea viziuala a afacerii tale!

Corsim si partenerii – tot ce ai nevoie pentru business-ul tau

Prin experiența lor, consultanții noștri pot acoperi o gamă largă de activități, începând cu acțiunea de constituire a diferitelor forme juridice în concordanță cu activitățile ce prezintă interes pentru client, continuând cu efectuarea de diverse modificări la nivelul firmelor și până la operațiunea de închidere a societăților fie prin ORC, fie prin procedura de intrare în insolvență conform Legii 85/2014.

De asemenea, oferim servicii de IT, webdesign, grafica, logo, branding, marketing, optimizare SEO, contabilitate, asigurari de orice fel. Orice ai nevoie, Corsim Timisoara este alaturi de tine!

Inchidere, Modificare, Infiintare Firma, SRL, SRL-D, PFA, II