All Services

Societatea noastra Sc Corsim Silver Srl, in colaborare cu Sc Ross&Li Srl, vine in intampinarea agentilor economici, in vederea colectarii..

consultanta-ISU timisoara

Documente necesare pentru obtinere punct de vedere / negatie privind securitatea la lincendiu. Consultanta ISU.

Pentru dizolvarea si radierea unui SRL este nevoie ca firma sa nu aiba nici un fel de datorie, nici catre creditori,

Daca doriti sa infiintati un SRL, PFA, II sau un IF ar trebui sa stiti ca exista o serie de conditii care trebuie respectate. Deschidere firma.

RADIERE-PFA-,-II,-IF

Daca ati decis sa radiati PFA -ul, II-ul sau IF-ul, pentru a nu intampina probleme in acest proces, este necesar.

Asigurarea RCA este foarte importanta si in acelasi timp obligatorie, chiar si in cazul in care proprietarul unui vehicul are deja incheiata o asigurare tip CASCO.

asigurare-locuinta-timisoara

Asigurarea obligatorie de locuinta ofera o protectie minima, de baza in cazul producerii unor inundatii, alunecari de teren sau cutremur.

Daca doriti transformare SRL-D in SRL, suspendare activitate firma, inchidere punct de lucru firma, reluare activitate firma etc.

ASIGURARE-DE-RASPUNDERI-CIVILE-PROFESIONALE

Iti desfasori activitatea ca liber profesionist? Indiferent daca esti medic, avocat, notar, expert contabil, auditor etc.,

Asigurare-pentru-agentii-de-turism-Tour-Operator-sau-Detailista

Orice agentie de turism trebuie sa aiba polita de insolvabilitate sau asigurare de turism pentru Tour Operator ori Detailista.

asigurare-medicala-de-calatorie

Nu pleca fara sa iti asiguri sanatatea cu o polita de asigurare de calatorii de la una din societatile partenere Corsim Broker.

Oferim servicii de inchideri firme cu datorii in Timisoara. Servicii de consultanta si lichidari de firme in Timisoara si in tara.

Inchidere, Modificare, Infiintare Firma, SRL, SRL-D, PFA, II