Domenii de Activitate

Daca doriti sa infiintati un SRL, PFA, II sau un IF ar trebui sa stiti ca exista o serii de conditii care trebuie respectate.

Daca doriti transformare SRL-D in SRL, suspendare activitate firma, inchidere punct de lucru firma, reluare activitate firma etc.

Oferim servicii de inchideri firme cu datorii in Timisoara. Servicii de consultanta si lichidari de firme in Timisoara si in tara.

Prin serviciul de gazduire sediu social vă oferim urmatoarele facilitati: primirea si notificarea corespondentei, pretul mic…

Fonduri Europene IMM. S-au deschis doua noi programe pentru IMM-uri finantate cu pana la 80%. Consultanta Timisoara.

Incheiem numeroase tipuri de asigurari: asigurare CASCO, asigurare locuinte, asigurare medicala, asigurare RCA, etc.

07

Vacanta ta, preocuparea noastra. Iti punem la dispozitie vacante in romania sau strainatate, circuite sau pelerinaje in Iarusalim sau Grecia.

Prin expertii nostri oferim servicii de contabilitate in Timisoara la preturi personalizate in functie de nevoile ficaruia.

Biroul nostru ofera consultanta si indrumare celor care au urgenta nevoie de asistenta ANAF. Consultanta ANAF in Timisoara.

Este necesar cazier fiscal pentru administratorul firmei, daca firma are sediul expirat ? Informatii utile puteti citi aici

Corsim Colsunting Timisoara ofersa servicii de consultanta ridicare inactivitate firme. Servicii profesionale.

Daca dorimti obtinerea avizelor pentru publicitate tip mesh, banner, ori comert sau comert stradal va stam la dispozitie.

Corsim - consultanta in afaceri